Roppant egyszerű, nem igényel akkora munkát, mint amilyen jól kinéz .
A lényeg, hogy vágj apróra hagymát,, terítsd be a tepsi aljába.
Tedd rá a bepácolt húst. Önts alá vizet és süsd vagy 2 órán át 150-180 fokon .
Ha már puha a hús, akkor vedd le a fedőt, csavard fel a hőfokot, és pirítsd meg.
Ha sok a lé alatta, akkor öntsd le, mielőtt lepirítod .
A pác sem túl bonyolult :
Olvassz zsírt, / még jobb, ha szalonnát olvasztasz zsírjára, mint a töpörtyűt a túróstésztára ,, mikróban jó lesütni /
Szóval a zsírba tégy reszelt fokhagymát, sót, borsot, őrölt köményt, vegetát , húsvarázs granulátumot ha van otthon .
A lényeg a mustár ! Mustárt tégy bele !!
Ha sikerül úgy rákenni a húsra, hogy a bőrét ne érje, akkor esélyesebb hogy ropogós marad a bőre .
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése