2021. február 20., szombat

Sült csülök


 Roppant egyszerű, nem igényel akkora munkát, mint amilyen jól kinéz .

A lényeg, hogy vágj apróra hagymát,, terítsd be a tepsi aljába.

Tedd rá a bepácolt húst. Önts alá vizet és süsd vagy 2 órán át 150-180 fokon .

Ha már puha a hús, akkor vedd le a fedőt, csavard fel a hőfokot, és pirítsd meg.

Ha sok a lé alatta, akkor öntsd le, mielőtt lepirítod .

A pác sem túl bonyolult :

Olvassz zsírt, / még jobb, ha szalonnát olvasztasz zsírjára, mint a töpörtyűt a túróstésztára ,, mikróban jó lesütni /

Szóval a zsírba tégy reszelt fokhagymát, sót, borsot, őrölt köményt,  vegetát , húsvarázs granulátumot ha van otthon .

A lényeg a mustár ! Mustárt tégy bele !!

Ha sikerül úgy rákenni a húsra, hogy a bőrét ne érje, akkor esélyesebb hogy ropogós marad a bőre .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése